matatom#28
Nos akkor még egy csörte a szélmalommal.
"Ezért nem számoltak be 4 napig 9/11-ről meg a párizsi terrortámadásokról sem, oh wait, ja azokról mégis."
Több nap alatt gyültek össze a bejelentések, mire a rendörségnek világos lett, hogy mi zajlott. Amit nem említettek, az az elkövetök származása. Az említett terrorcselekményeknél sem mondák rögtön, hogy arab, vagy muszlim elkövetök voltak, csak, hogy vélhetöen melyik terrorszervezetnek van köze hozzá, mivel ellentétben egy vallással, nemzettel rasszal szemben a terrorista alpból törvényen kívülit jelöl.
"nyilvánvaló, hogy azt gondoltad, hogy nem migránsok, most meg arról beszélsz, hogy jó tényleg migránsok..."
Nem hát, azért írtam hogy Afrikai "észak afrikai, közelkeleti és egyes szemtanuk szerint még dél-kelet európai", mert arra gondoltam, hogy öshonos németek ugye? Legalább aki nyitott a témában és értelmes ebböl látja melyikünk provokál.
"Ezért is fordulhatnak elő a kölni dómi esetek, mert olyan jól mennek az integrációs folyamatok, meg mert olyan határozottan toloncolják ki a beilleszkedni nem akarókat."
Senki nem mondta hogy ez egyszerü, és egyik pillanatról a másikra fog megtörténni, de mint modtam folyamatosan fokozzák az intézkedéseket, erröl szinte bámilyen újságban olvashatsz, ami a témával foglalkozik. Mindenesetre az vesse rá az elsö követ, akinek a társadalmában nincs olyan nemzettársa, aki eröszakolt, lopott, vagy ölt volna... olykor pár száz forintért. Olvasol te napi sajtót magyar bünügyi hírekkel is, hogy mit müvelnek kedves honfitársaink rokonaink vagy barátnak vélt emberek a környezetünkben? Olvasnivaló statisztika: Bűnügyi statisztika
"Az a kenegetés, hogy mindenféle másról kezdesz el beszélni. Mexikóiakról, indiaiakról, jó hogy a keresztesháborúkat nem hozod elő, az szokott a másik nagy sláger lenni ilyenkor."
Hallotál már olyanról, hogy próbacsoport? Azt hogy egy eredményt össze kell vetni a másikkal, hogy nehogy téves következtetésre juss? Nem, nem hiszem hogy te valaha hallotál már ilyenröl... Mit keresel egyáltalá az SG-n, amikor ez egy "tudományos" lap, provokálsz?
"Kitűnő példa, hogy simán megmagyarázod a torz világképedben, hogy ha a magyar rendőrség..."
Egy szót sem írtam a magyar rendörségröl, ennetétben a te "kenegetéseddel". Miröl is beszélsz?
"Ez az ún. "szalmabáb érvelés", azaz olyan szinten eltúlzod a másik álláspontját, hogy az nevetséges legyen. Szerintem ésszerű egyensúly kell hogy legyen, ésszerű, hogy nem iszod le magad tajtrészegre három idegen pasival, nem ésszerű, hogy minden idegen férfitól karnyújtásnyi távolságot tartasz."
...ha tudod hogy a napokban volt némi kis eröszak, aprócska 80-90 esettel és közel 100-es tömeggel pár óra leforgása alatt? Szerinted nem racionális az elövigyázatosság? A karnyi távolság ugyan olyan, mint a példáim, érzékeltetö célja van, és a lényege is az egyszerüsítés volt. Így lehetnek akár szándékosan túlzóak. Aki akarja érti, aki meg szó szerint veszi a képletes karnyi távolságot az csak olyan lehet, mint te. Én értem, hogy a lényeg az volt, hogy a testközelséget, nyomorgó tömeget, jobb ha kerülik a napokban a magányos nök Kölnben. Ha nö lennék és ott élnék, így is tennék akár mondta a polgármester, akár nem.
Összegezve: azt irracionális okfejtéseidre csak egy magyarázat lehet, hogy szándékosak. Mint mondtam, akit aggodalom hajt az nem ilyen. Aki aggódik, arra lehet észérvekkel hatni, aki paranoiás, vagy szándékosan kötekedik, arra csépelhetem a szót hiába.
Ha valaki nyitott gondolkodású, és olvasta amiket írtam, akkor annak remélhetöleg segítettem, a hozzád hasonlóakon sajnos nem tudok.