• Szefmester
    #66
    "Baljós Árnyak - Darth Maul vs. Qui-gon harc a tattoine-on. mikor felszáll a hajóra eléggé kiizzadt és liheg :) .. bár biztos csak a melegtől van :D "

    Lehet rég láttam a filmet és nem emlékszem rá túl pontosan, de ott nem erőhasználatban fáradtak ki annyira, hanem a vívásba -ami ha volt részed kardvívós közelharcban tudhatod- elég kimerítő dolog.

    http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/ayd0LBy_700b.jpg
    Itt találhatsz pár ötletet vívási technikákról ahol kombinálod az erő ismeretét és a fénykard használatát.

    Az volt mondva hogy az eredeti trilógiát folytató művek lesznek nullázva, és nem az előzmények, meg a trilógia, meg a régmúltas cuccok.

    A régebbi -akkor még hivatalos- P&P RPG könyvek szerint a rohamosztagosok már akkor is ki voltak képezve közelharcra, és voltak olyan felszerelések amik ellenálltak a fénykardoknak. Ezek viszont többnyire energia alapú fegyverek voltak, pont mint az a spéci tonfa amivel Finnt próbálta csépelni az erdőben.

    Amúgy mióta lett az normális hogy egy Jedi fénykardja (ha elfogadjuk hogy Jedi lett Luke) látomásokat okoz valakinek csak mert az erőérzékeny? Mi ez vazze? Harry f*ckin Potter?

    De ismét feltenném a kérdést. Mennyire hihető az, hogy egy gyerekkorától agymosott gyilkolásra és harcra tréningezett valakinek az első bevetésén derül csak ki hogy ő nem akar ölni?

    ja és még egy, amit a havertól már a moziban is megkérdeztem. BB8 az erdei kis templomba hogy jutott be? Mert azt látni és hallani hogy megy lefele a lépcsőn Rey után... de hogy ment fel a bejárat előtti lépcsőkön? :)