Windwalker#20
(Bocsi mindenkitol amiert en leragadok a Mass Effectnel) En negyszer jatszottam a vegig az 1-2 -ot a harmadikat 2szer.(addigra mar 2 gyerekes apa lettem. .)
Eloszor is kinek mi tetszik az szubjektiv es nem teny. Ha 5 ev mulva ujra lejatszod lehet mashogy fogod erezni (en is talan), mert te is valtozol.
A legvege meg olyan amilyennek akarod. Nem 1 befejezest irtak hanem 3at. es nem ugyanaz a harom, eloszor en se lattam sok kulonbseget. Akik azt vartak hogy a Reapereket majd elpusztitod azok valasszak azt. Akik az illusive mannel szimpatizalnak valasszak a Controlt. Akik meg sajnaljak a gethet meg EDI-t azoknak ott van a Synergy. Eleg nagy a kulonbseg a harom lehetoseg vegkifejlete kozott. En eloszor a Synergy-t valasztottam aztan meg a Destructot. Az utobbi eseten latod is hogy a fiu bemergesedik, nekem ez tunt vegul a helyesnek es ezert is harcolt Shepard, Edi-t sajnaltam de ez van. Mindenki valaszthat amit akar, azt varhattuk hogy teljes happy end nem lesz. Egy befejezessel pedig amiben a reaperek elpusztulnak, Shepard hosi halalt hal veg meg sok embernek sablonos lett volna.(nekem nem) de valaszthattam ezt is..