• Kaeblo
    Továbbra sem indokoltad meg, hogy ez mitől egy jó alap. Gyakorlatilag azt mondtad amit én is, csak másképp. Nem hagytak nekünk kb SEMMIT a történet szempontjából. Szerintem ennél jobban is elő lehet késziteni a dolgokat. A cliffhanger elég elterjedt az iparban. Jó lett volna valamit hagyni a végére, ami érdekes. Kaptunk pár karaktert és kész. Én úgy gondolom, hogy az a jó alap amikor elindult a film már valamerre, itt nem igazán indult el semerre.

Kérdésekből valóban van néhány, de nekem több az olyan jellegű, hogy miért kellett ezt így megcsinálni. Őszintén még egy darabig élt a remény bennem, hogy valami nagyon sok minden történt az elmúlt 30 évben, ami magyarázza hogy hogy nem vették észre a szuperfegyver építését. De arról is volt vmi info, ami szépen bizonyítja hogy csak nem gondolták át az egészet.

Őszintén be lehetne foltozni még innen is de nagyon kétlem hogy sikerülni fog nekik. Ha ebbe a két órába 0 fordulatot tettek az nem azt jelzi, hogy bármi okos jön még, de ne legyen igazam.

Kicsit olyan érzese van az egésznek, hogy oké oké akkor felejtsünk el mindent, ami korábban volt(kivéve a kedvenc karaktereinket) és innen indul újra a dolog. De akkor meg miért nem reboot lett ?