Bandicoot#21
NE ülj be rá ekkora elvárásokkal, én is így ültem be és a katarzis számtalan dolognál elmaradt szerintem emiatt.
Maradjunk annyiban (Sw fanként mondom) hogy az első 3 epizódnál jobb.
Hogy méltó folytatása lesz-e az eredeti trilógiának az majd a következő rész(ek)ben fog kiderülni, ez csak afféle "felvezetés" volt mint az "új remény" ugyanakkor annak egy újragondolása is számtalan tekintetben. A kérdés az hogy a szereplők,frakciók,és a cselekmény kiforr-e jó irányba a következő részekben vagy elrontják gyenge ötletekkel... Felvezetésnek számtalan dologban frankó,viszont vannak benne dolgok is amik SW fanként nekem nem jöttek be az egyik ilyen dolog (ez szerintem nem spoiler mert nem a történettel kapcsolatos sem szereplővel) a zene ami az ismerős dallamok felzendülését leszámítva egyszerűen felejthető és harmatgyenge lett. Ugyanakkor vannak benne elég megosztó dolgok, például a negatív szereplő személye, ami sokaknak szállka,de szerintem így a felvezetőben zseniális.
Összegezve végülis nekem tetszett (egyetlen komoly momentumot leszámítva), de hogy ismét a régi fényében tündököl-e majd az új trilógia azt a folytatások tartalma dönti el. Ez így felvezetőnek akárcsak annó az "Új remény", jó volt.