• Nagydög
    Trivialitas, hogy nem lehet egy az egyben atultetni egy regenyt mozgokepre, nincs is ezzel semmi baj. Amivel baj van(mar persze szerintem), hogy sok modositast ertelmetlennek es logikatlannak talalok. Valoszinuleg elfogult vagyok, mert egy nagyon jo regeny folyamot keresek a sorozatban, amit mar elobb megismertem, megszerettem. A Magicians-nal forditva volt, vegigneztem az elso szezont es nem volt turelmem varni a masodikig. Eleg hirtelen vegigertem a regenyeken, es a masodik szezont mar el se kezdtem nezni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

SW: izlesek es pofonok, de az Elso Rend szerintem teljesen ures, papirmasse. Generikus gonosz urnacik, akik jobban ugyelnek, hogy merchandise barat legyen a felszerelesuk. Pedig hat a Birodalom maga sem indult egy nagyon mely, sokretu dolognak, de valahogy komolyabbnak tunt.
    Jellemzo pelda: Republic Commando regenyek. Hogy a francba lehetett, hogy a klonok, es nem csak ok, hanem az egyszeru polgarok is siman benne voltak a jedik kiirtasaban? A regenyek szepen vegigviszik, hogy mi vezetett idaig, mennyi dimenzioja volt az egesz helyzetnek. Az uj verzio? Na hagyjuk ezt a buziskodast, microchip volt a fejukben.