• CairoJack
    #10
    Majdnem teljesen egyetértek veled, egy mondatodat kivéve.
    "akik támadni kívánják a nyugati civilizáció országait, annak infrastruktúráját, szervezeteit, és lakosait, pontosan ezeket a technológiákat fogják majd felhasználni"
    Nem feltétlenül, mert míg (az európai) titkosszolgálatok az európai embereket figyelik meg, hallgatják le, addig a zöldhatáron milliószám ömlenek be a senkiházi ingyenélők, akik magukat menekültnek vallják. Jó ha a 10%-uk menekült (őket várjuk nagy szeretettel a legális belépőpontokon) a maradék 90%-uk segélyturista, gazdasági bevándorló, és terrorista. Ezek pedig nem a facebookon kapták a kiképzést, hanem Szíriában és hasonló helyeken. A technikát max arra használják, hogy a támadások előtt fél órával eltoljanak egy "mehet" SMS-t. Ennyit meg akár egy postagalambbal is megtehetnek. A többit már megbeszélték egy kecskeszaros sátorban a világ másik végén.
    Ez ellen a modern technológia, a megfigyelés tehetetlen. Ennek ellenére az EU ahelyett, hogy végrehajtaná a Schengeni határok védelmét (ami amúgy törvényi kötelezettsége lenne) a már 1000 éve itt élő lakosokat vegzálja. Hát gratula...
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.12.10. 00:06:00