• Astrojan
    #67
    Sajnálatos, de a sötét anyagot kimutatták, lassan húsz éve már, a sötét anyag molekuláris hidrogén. Az csak a tudósoknak álcázott debilek sunnyogása, hogy ennek ellenére még mindig az axionokat kergetik.

    Csak néhány ellenőrző kisérletet kellene elvégezni a legegyszerűbb eszközökkel, IR spektrofotométert kell a világűrbe telepíteni. A fotometriás mérések egyszerűek, megbízhatóak, na jahh, a légkörön kívülre kell menni ami manapság már bőven megoldható, csak akarat kérdése lenne.

    Nagy szégyen ez a tudós uraknak, a legegyszerűbb összetevőt nem találták meg, ami a világegyetem anyagának negyede, ha beleszámítjuk a vákuumenergiát is (amit most sötét energiának hívnak, de téves feltételezésből származik)

    A molekuláris hidrogén sokkal stabilabb mint az atomos hidrogén, ezért várható is volt a nagytömegű H2 felhők felfedezése, de ez nyilván nagyon kínos a rengeteg fizikusnak, akik az atomos hidrogén alapján térképezték fel a világegyetem anyagtartalmát.

    Természetesen hiányzott az anyag döntő többsége, ezért találták ki a misztikus sötét anyagot, wimpeket, axionokat és további agyament eszmefuttatásokat.

    De az anyag megvan, megtalálták, már csak el kellene hinni: a sötét anyag molekuláris hidrogén.

    (a légkör alatt a H2 nem látszik, mert a csíkjait a levegőatmoszféra elnyeli)