• Irasidus
    #38
    Én teljesen nyugodt vagyok, elhiheted. Azért mert nem rakok ki smiley és nem vigyorgok mint a tejbetök, nem azt jelenti, hogy ideges vagyok, vagy ellenszenves vagy. Csak nem érzem szükségét ennek. Egész pontosan ez a mondatod jelenti azt számomra "Azonban a tudományban is különbség van mérési eredmény és az abból levont következtetés között." - Most akkor rosszul mértek, tehát mérni nem tudnak a csillagászok, vagy a levont következtetés - gravitáció - hatása téves? Nem is veszed észre miket írsz? Ha nem ezt akartad írni, javaslom a pontosabb fogalmazást, ne használj olyan szavakat mint következtetés, elmélet, paradigma stb. Mert láthatólag nem érted mit jelent, és helytelenül használod őket..

    Értelmetlen a mondat, hogy a gravitáció egy irányba hathat, és ilyet nem feltételeztek soha. Próbálj meg tényekre hagyatkozni, és ne te találj ki dolgokat, mert így a vita értelmetlen. Itt megint csak fogalmi hiányban vagy, a _gravitáció_ és _gravitáció elmélete_ nem ugyanaz! A _gravitációt_ az ősember is érzékelte, azáltal, hogy feldobott tárgyak leesetek! A _gravitáció elmélete_ viszont változik, jól látod, de ez a változás nem összevissza történik! Ezt jó lenne memorizálni! A fizikában az elméletek egymásra épülnek! A Newtoni gravitáció az Einsteini gravitáció elméletének egy határesete, vagy fordítva az Einstein gravitáció elmélete a Newtoninak az általánosítása!

    Ahhoz, hogy kijelentsd, hogy paradigma váltás van, ismerni kellene a fizikát, vagyis a meglévő paradigmát. Ezek közül egyiket sem ismered. Viszont nagyon sok olyan dolgot írsz, amit te találtál ki (hiányos ismeretek birtokában). Most hogy ez blöff, vagy egyszerűen túl élénk a fantáziád és nem veszed észre, hogy bizonyos dolgok már nem következtetések, hanem egyszerűen a te kitalációd, nos azt nem tudom...
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.12.11. 15:58:30