lamer the true#19
Valamiért nem adhatnak 4 pontnál kevesebbet.
Gondolom elesnének valami lóvétól.
Máshol is ez van. Megy a rinya azt 4 pont.
Amúgy elég pongyola cikk ez egy Fallout játékról, ennél azért sokkal többet vártam volna.
A cikk lényege, hogy a játékban az újdonságok, a grafikát leszámítva botrányosan gyengére sőt feleslegesre sikerültek, de mivel a hangulat erős ezért az elviszi a hátán az egészet.
Ezzel én is egyetértek. Jobb lett volna ezt a Fallout 3 rendszerében kivitelezni. Az sem volt hibátlan. A tárgyak készítését még megértem (nem használom), bár így nem sok értelme lesz a továbbiakban a talált tárgyaknak, mivel magadnak sokkal jobbat tudsz csinálni. Az építkezéses erőlködést már nem. Nyilván lesz aki szereti, de hagyjuk.
A játéknak pofátlanul erős hardver kell, be kellet ruháznom miatta egy új gépbe. Tény hogy az athlon x64 procim nem mai csirke volt, de korábban mindent a videókártya csinált, manapság meg egy erősebb core I5 kell minden nyavalyás konzol átiratnak.
Továbbá a rengeteg töltés miatt SSD is kell, ha csak nem akarsz meditálni egy nagyobb pálya töltése alatt.
A fentiekkel felvértezve nem lesz vele gondod.
A reális pontszám erre a játékra 3.
Nem több és nem kevesebb.
Jó vele játszani, sajnos a készítők elpazarolták az energiáikat sok felesleges dologra, de még így is megcsillan ez az. Ki tudja pár kiegészítő és akár még meg lehet az a 4 pont is. Utoljára szerkesztette: lamer the true, 2015.12.07. 13:29:45