• halgatyó
    #2
    A telenor elmehet a legbüdösebb p...ába. Itt van a díjszabásuk:
    https://www.telenor.hu/mytariff
    Látható, hogy a reklámozott nagy sebesség mellett a letölthető adatmennyiség bolhafingnyi. Az árak pedig ehhez képest igen magasak.
    Továbbá: a Telenor igen érdekes "üzletpolitkával" (magyarul: DURVA LEKOPASZTÁSOS TRÜKKEL) "kedveskedik" ügyfeleinek. A trükk a következő:
    1.) lépés: közlik, hogy van tartozásod. 5 ÉVVEL EZELŐTT (ellenőrizhetetlen) nem fizettél ki egy számlát vagy akármit. BANKI ÁTUTALÁSSAL FIZETSZ, AMIT ŐK VONNAK AUTOMATIKUSAN HAVONTA, vagyis arról van szó, hogy ŐK NEM VONTÁK LE AKKOR.
    És erről nem szóltak, nem értesítettek, és a következő hónapban sem próbálták meg leemelni a bankszámlánkról. Pedig volt pénz rajta, a kért összeg sokszorosa!
    És az utána következő hónapban se próbálták és azután se. 5 ÉVIG ALTATTÁK A TARTOZÁST.
    2.) Kiküldik az értesítést, hogy tartozásod van. 5 éves!!!! Mintha te nem fizettél volna. Mehetsz be a boltjukba sorbanállni, hogy befizesd.
    3.) és most jöd a dögbüdöskurva annyuk megbb...ása: 1 hónap múlva észreveszed, hogy a tartozással kb. hasonló nagyságú KÉSEDELMI KAMATOT leemeltek a bankszámládról. Most bezzeg megtalálták a bankszámládat, amit 5 évig nem találtak.
    Vagyis 5 éven át KÉRETLENÜL (!!!!!!!!!!!) hiteleztek, jó magas kamatra, amit aztán behajtottak.
    DISZNÓK.
    (de a többi hasonló cég se jobb, a telefontársaságoktól a júpíszín keresztül a gázművekig) Mert a probléma gyökere ebben a szenny gyalázat kamatos hitelpénzuralmi, középosztály-kifosztásos rendszerben van, ami kb. 1990 óta vált nyersen láthatóvá és egyre durvul azóta is, hogy a sátán tegye valahová a kiagyalóit és a kiszolgálóit
    Utoljára szerkesztette: halgatyó, 2015.11.23. 11:21:14