• bdzsana
    #19
    Szerintem meg baromság ez az OS fétis. Egyik rendszer sem rossz csak megszokás kérdése. Én is használom mindhárom OS-t és fejlesztek is rá. Magával OS-el egyikkel sem volt bajom csak készülékekkel. Volt olyan drágább androidos kütyü ami laggolt volt olyan ami tökéletesen ment pedig olcsóbb volt. Windowsban dettó. Volt olyan kütyüm ami folyton lefagyott (535), de feltételezem ez sem OS hiba volt mert a kijelzője is gyakran megőrült. Legtöbb kütyüvel viszont semmi probléma nem volt.

    Gyakorlatilag mindhárom OS eléggé ki van forrva és egy átlag user igényeit mindegyik képes kielégíteni. Amiben különböznek az átlag user számára az csupán a felhasználói felület. Ez meg ízlés kérdése. Neked tetszik a WP csempés felülete, valakinek meg az Android vagy IOS tetszik.

    Persze ha valaki hozzászokok egy rendszerhez pl Android és kipróbálja az IOS-t, hirtelen nem tud vele mit kezdeni, hiányolja a megszokott funkciókat pl.: vissza gomb és hirtelen azt mondja, hogy ez egy sz.r, vagy ugyanez fordítva. De idővel megtudná azt is ugyanúgy szokni.

    Egy dologban azért számomra mégis csak elmarad a WP és ez az appok mennyisége és minősége. Hiába mondod hogy nincs olyan app ami nagyon hiányzona, mert én már rengetegszer futottam bele ebbe a dologba. Nem találtam értelmes böngészőt. A skype az nekem teljesen megbízhatatlan, egyszer szinkronizál egyszer nem. Olyan elterjedt csevegőalkalmazások mint a Slack és még csomó más nincs WP-re. Játékok kb 95%-a nem jön WP-re.
    Mondhatod, hogy keressek alternatívákat, de nem akarok (sőt pl csevegő alkalmazásoknál nem is lehetséges ez, mert a partnereidet nem tudod átvinni). Szerintem ne a user alkalmazkodjon a kütyühöz, hanem a kütyü elégítse ki az igényeit.
    Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2015.11.05. 15:35:48