• CairoJack
    #7
    Kamera gomb... hagyjuk már, nekem mindig csúcskategóriás telóim voltak, most is az van 3 is, a droidosokon van kamera gomb (az iPhos-on nincs), még sem használom soha őket.
    Teljesen mindegy, hogy milyen hardverrel szerelik a WP-s telókat, nem ezen múlik a siker. Amíg olyan gagyi maga az OS amilyen, addig nem lesz sikeres. Túl zárt, túl gagyi, túl kötött, túl ronda, nagyon kevés app érhető el, és azok is minősíthetetlenül silányak, a fejlesztők nem fejlesztenek, mert nem is akarnak, és az MS sem hagyja. Az SDK-k primitívek, a frissítési ciklusok nagyon nagyok, ehhez mérten a fejlődés nagyon kicsi.
    Az új flagship-ek ugyanolyan rétegtermékek lesznek, mint eddig. Eladnak belőle néhány ezer darabot, azt csók.
    A WP telók viccesen kicsi részesedésének 90%-át is a ruppótlan telók adják. Eleinte az 520, mostanában a kártyásan 20 rugóért elvihető 532 és társai.
    Win 10-re kíváncsi leszek, ha sokkal jobb lesz mint a Win8.1 talán fogja tudni tarnai a mostani 3%-os részesedést, de igazából én nem hiszek benne. Ez az OS alapjaiban véve rossz. Csak radikális szemléletváltással indulhatna el a siker útján.
    Szerintem most az MS a PC piacon meglévő hegemónia telefonra való portolásában bízik, de ezzel egyszer (Win 8) már jó nagy buktába fejelt bele. Magyarán a Modern UI-al már sikerült egyszer a Windows-t is sárba taposni. Elég csak megnézni a Win 8 eladásokat, ami alapján az MS történelmének legnagyobb bukását könyvelhette el.
    Igazából az egész azon múlik, hogy az emberek mennyire szeretik meg a start menübe integrált csempéket. Lényegében szerintem semennyire. (Legalábbis ha a minőségük nem változik).
    Persze majd meglátjuk.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2015.11.01. 20:43:27