• Macropus Rufus
    #18
    "kólibaktériumost tedd mellé."
    látom halottál valamit. A coli baci vízben isterjed! (sőt, az E. coli az újszülött bélcsatornájában megtelepszik a születés utáni első 40 órában.. jé, benned is van)Továbbá több verzió is létezik belőle, a tőrzsek egy része az emésztő rendszer normális flórájához tartozik, és K2 vitamint termelnek, hogy fair legyek :) Természetesen van ami gondokat okozz.
    Kóli baci fertőzést vízzel is elkaphatod, nem kell húst enni. De miért nem mindjárt a botulizmussal jössz? Az csak húsban van. És az is kellemes bajokat tud okozni. Ha jól emléxem akkor azt írtam, hogy "az ember mindenevő. Tudod mit jelent ez a kifejezés? Is-is. "
    Funkcionális anaflabétához van szerencsém? :o Vagy csak kötexel? Nem írtam sehol, hogy CSAK húst.
    Továbbra is fentartom, hogy a növény sem sokkal jobb mint a húsok, a permetezés miatt. De az emésztéshez szükség van növényi rostokra is. (és nem azért mert olyan hűde sok energia van benne)
    A szója meg tényleg több kárt okoz mint hasznot, ha már a cikk a rákkal foglakozik: a szójában található izoflavon jelentősen megnöveli a szervezetben az ösztrogén szintet. Ami igazából akkor lesz érdekes, ha az ember öregszik. A férfiak esetében az öregedéssel csökken a tesztoszteron termelés, namost ha ezt megnyomod ösztrogénnel akkor az direkt jót tesz a prosztatának. Több kutatás bizonyította, hogy összefüggés lehet a szója evés és az időskori prosztata rák kialakulása közt.

    #14-ben eléggé szélsőséges volt a véleményed. Szóval nem kell másra mutogatni. Inkább cáfoljál meg, hogy nincs igazam mert...