• Macropus Rufus
    értem az álláspontodat, de azt is értsd meg, hogy engem meg a fotózni képes telefonok aggasztanak. Az több embernél van mind dron.
    (csak nálunk több millió okos teló van...) És azzal bármikor olyan képet készítek bárkiről amit akarok. Sőt befotózok az udvarába ha kell, és a képet még editálni is tudom bármilyen kompromitáló képpé és posztolhatom is azt, az utcán befogott nyitott wifin keresztül egy akármilyen oldara koalalumpurba. Aztán ezt a linket meg osztom mint a hülye, hogy nééé mit találtam.
    Szóval sztem regelni kellene a fényképezős telókat/tableteket.
    Sőt, a videó kamerákat is, hiszen az maga a fertő. Külön prioritás ha valakinek GoPro-ja is van és quadrokoptere is. Ez már minimum 24 órás megfigyelést von maga után.

Kicsit túl ráparázol a dolgokra. Ha valaki figyelni akar valakit azt dron nélkül is meg fogja tenni. (eddig is megtette, ez után is megfogja tenni)
    Aki meg nem az ez után sem fogja, akkor sem ha van dronja. Hidd el.

Viszont abban van valami, hogy nekem speciel szembe nem jutott a szomszéd figyelése, őst a kukkolás sem. Neked meg egyből akukkolás jutott az eszedbe... szerintem ez a no comment kadegória.

Jeffjohnson példájánál maradva: a dagat bula is csak azért pörgött be, mert dron filmezte. Ha ezt telóval tette volna bárki, le sem szarta volna, pedig az illető tényleg kukkoló... Ez az emberi primitívség. Ami új, ami más attól alapból rettegni kell.