• heist
    Alien69: Az hogy én milyen kamerát akarok rakok rá szerintem már egyéni döntés kérdése az meg, hogy nem tudok vele 20 méterről elolvasni egy újságot még nem jelenti azt, hogy nem kukkolhatom vele a szomszédot.
    A beltéri használat az más, itt a cikk szerint a kültéri használatról van szó ha nem tévedek.

Jeffjohnson: Megmondó ember vagyok igen, anno is ez játszódott le tablet ügyben, egyből felhorkantak az emberek, a prófétáknak ez a sorsuk.

Nagyon sokan? Hát ez relatív mert igencsak népes a haveri\ ismerősi köröm, vannak köztük hobbifotósok is, de drón-reptetésről nekem egyik se számolt be.
    Szóval szíves engedelmeddel én pont a tájfotózást nem sorolnám az általános hobbik közé és azt is erősen kétlem, hogy az egy milliós rendelésből akárcsak a tíz százaléka is tájfotózásra használná.
    De még ha arra is, mint a cikkből kiderül, igencsak veszélyes móka ez, kontrollálni nagyon nehéz ezért lásd be te is, a legegyszerűbb a polgári tilalom lenne.

Nekem nincs üldözési mániám csak tudni szeretném, hogy ki is mi célból lebegteti a közelemben a vackát és mivel ezek az eszközök egyik kérdésre sem adnak választ, így nyilvánvaló, hogy sok emberbe ellenérzést vált ki, mint ahogy a te strandos példád is mutatja.

Nem hiszem, hogy csak a fontos, hogy miután a rendőr megnézte a felvételt, bebizonyosodjon, hogy nem vették fel a fürdőzőt, hanem az is, hogy a cselekedet vélelmezése se sugalljon gyanút.

Tényleg semmi személyes nincs, csak egyszerűen megtiltanám nektek, hogy ilyeneket reptessetek közterületen mindaddig, ameddig első blikkre ki nem deríthető bárki számára, hogy ki és mi célból körözteti az emberek feje felett.