• Skylake
    #7
    Végül is, egy alapvetően kőkeményen diktatórikus rezsimtől teljesen logikus megoldást láthatunk itt a szemünk előtt léterjönni, vagy inkább elfajzani.

    Big Data fanoknak: íme, amikor az üzleti szféra és a rezsim közös erővel épít egy igazi, vegytiszta digitális, infokommunikációs rendszerekre támaszkodva nácizmust!

    Ügye azt mindenki levágja, hogy ezen kívül még sokkal több pontozási és főleg adat aggregációs paraméter lesz a rendszerben - és főleg akkor, ha az IoT adatok is bekerülnek a mix-be - tessék, íme lehet ízlelgetni, ezt a kib*szott szép jövőt. Orwell? Pics*füst!

    Egyébként senkinek semmi kétsége ne legyen, igény az itt is volna rá - a politkusf*rgek meg az üzleti szféra részéről. Be is fognak vele próbálkozni, a jövőben valamilyen formában, ez teljesen biztos.

    Egyébként én erről a hírről már 2 éve tudok.

    Na megyek, r*cskázok egyet, nyugtató céllal. Ez a mai TB pontszámomat 2-vel csökkenti, a Nemzeti Keresztény Deviancia skálán pedig helyből 100 pont levonást ér, de mit tehet az ember? Egy agyonfigyelt rendszerben mindenki bűnöző lesz valamiért.