• Yagami #27
    Arra se számítottam, hogy komment lesz, nem hogy ennyi. Srácok, ti mitől vagytok így hanyatt esve? (nem a cikkíróra értem, ő mindig baromságokat ír. Vagy ők). Csak annyi történt, hogy kicsit sokat ARK-oztak, aztán nosza csináljunk mi is egyet, mert most az a menő. Semmi eredetiség nincs benne, úgy en bloc az egész sorozatban. Volt régen egy Far Cry (egy). Az játék volt. Persze sokaknak nem esett le, miért mert "Jajj a szörnyek"(kacsint). De a második (inkább hagyjuk) meg a harmadiktól kezdve az egész egy önmagát másoló semmi :) Egy nulla. És most kihoznak egy ilyet. Én inkább kiröhögtem ezt a koncepciót, már kínjukba nem tudnak mit kitalálni, hogy húzzák le a népet (Ubisoft-ról beszélünk ugye). De le van írva a cikkben is, csak elsiklottatok felette..."kőne egy őskori téma, mert úgyis imádtuk az állatvilágot belepakolni a második rész óta, nézzük meg". Management: persze, tök jó lesz, csak csináljátok :) Mitek van, persze, semmijük se volt, mintha ez így menne, hogy csak úgy elkezdenek valamit mielőtt a kiadó tudna róla :D Bár ugye, mondom: ti kajáljátok. És ezzel el is érkeztünk a mondadóm lényegéhez: hogy milyen iszonyatos módon elkurvult ez a játékipar most már, de tényleg.

Csak hogy valami pozitív is legyen így végére, mielőtt jön a sárdobálás felém (nem mintha érdekelne persze): volt még egy Far Cry ami TÉNYLEG eredeti volt és iszonyatosan szórakoztató és nem egy dögunalom-parádé. Úgy hívják: Far Cry: Blood Dragon. Abból várok egy második részt; persze AZ nem jön :) Viszont Jó étvágyat kívánok ehhez jövőre!
    Utoljára szerkesztette: Yagami, 2015.10.09. 05:52:51