• mérlegjakab
    #2
    Hogy a facebook kiégeti az embert, meg az email, telefon, sms? Szerintem nagyban múlik , hogy ki milyen mennyiségben tolja, + hogy a munkája része e vagy csak mert rá ér és nem annyira megterhelő számára. Munka után meg nem kell a munkával foglalkozni (bár ez nem mindig egyszerű) , meg nem kell céges telefont vagy email-t kezelni.
    Ha olyan a munkakör, hogy emberekkel kell foglalkozni és sokat telefonálni stb.. Az kitudja égetni az embert az biztos, pláne magyar viszonylatban, nevetséges fizetésért (éljen meg ha tud), a szabadságát se tudja kivenni rendesen, olyan hogy 2 hét szabadság egyhuzamban ne is álmodjon róla (lehet el se tud menni nyaralni). Sőt az összes szabadságát ki se tudja venni, ki meg nem fizetik a szerencsétlennek.
    De még így is féltenie kell a szaros kis munkahelyét, mert a számlákat fizetni kell.
    Szóval a rózsaszínű ködbe burkolózott nobel-díjas Tudósnak biztos van némi igazság, a modern kori telekommunikációs vívmányok miatt , meg a facebook miatt ki lehet égni....

    De engem speciel a face nem fáraszt, inkább az ideg szét basz, hogy az a sok nyomorék mást se csinál mint a fas**ságaikat , meg a képeiket posztolgatják, és egymás seggét nyalva like-olgatnak minden szart és azt hiszik érdekelnek is valakit............. szánalmasak. Nyilván tisztelet a kivételnek....!

    peace