• Skylake
    #3
    Lehet erőlködni a reklámozók részéről, mindenféle, akár az userek s*ggét kreatívan, finoman és selymesen körbenyallintó reklám-megoldásokról: ha túl sok lesz belőlük és túl tolakodóak lesznek, úgy fognak repülni a /dev/null-ba, ahogy eddig is, és ahogy kell.


    Kikikirly1991: igen, sajnos a nagy webes kereskedelem nagy hátránya, hogy az árukilométerek roppantul felemelkedtek az elmúlt években, persze egy "raktáramban-másodpercre-pontosan-gályázol-vagy-röpülsz-a-pics*ba" Bezos-tól ne is várjunk más hozzáállást.

    Drónos fuvarozás: nettó környezetszennyezés. Ezek a repülő sz*rok kevés árut tudnak elszállítani, ahhoz képest, amennyi kell, ha ugyanazt az árumennyiséget egy teherautóval oldjuk meg. Vegyük az összes kis repülő izéke gyártási költségét, ebből különösen az akkumulátort vegyük, meg főleg az előállítást, karbantartási igényt, össz elektromos energia igényt, ha a drónos szállítás nevű baromság nagyban elterjed. És mindezt mérjük hozzá egy -akár elektromos árammal működő - de normális raktérrel rendelkező, jól fuvarszervezett teherautó-flottához.