• overseer-7
    #4
    nem a polgári drónokkal van a bajom..
    csak egy pillanatra bevillant egy olyan kép, hogy

    van mondjuk egy katonai drón.. amire rá van szerelve egy az iparban is használta lézer..
    ha rá keresel a tubon erre mondjuk high energy laser és megnézed az ipari lézer videókat.. ahogy pillanatok alatt vágják át a több centi vastag fémidomokat.. akkor nem nehéz kitalálni mit művelne egy ilyen már létező lézer tech.. a koponyámmal..

    a drónocska fent repdes.. 360 fokban nagy felbontású kamerákkal pásztázza a terepet..
    ahol permanens mozgást érzékel.. "tahát nem csak egy falevél mozdul meg.. hanem valami halad.. vagy egy élő szervezet.. ami épp nem alszik.."
    arra a pontra irányítja , ráfokuszálja a lézert, ha kell kép, alakzat felismerő program segítségével felismeri, beazonosítja az embert.. megkeresi a fejét.. és a másodperc tört része alatt pár milisec en belül az erős fókuszált lézersugár segítségével kettéhasítja az fejét.

    Majd a program a következő időpillanatokban szisztematikusan újabb és újabb célpontokat azonosít.. és pontról pontra végez minden áldozattal.. halálos precizitással.
    néhány másodperc alatt embertömegekkel.. százakkal lehet így végezni.

    A lézersugár nagyon könnyen, elhanyagolható veszteséggel halad át a légköri gázokon.. akár több tíz kilóméteres távolságokat is gyengítetlenül leküzd.

    nagy távolságban is hatásos, halálos, precíz, irányítható.. hordozható.. 100% os hatékonyság.. iszonyatosan gyors.. milisec es intervallumokban dolgozik..

    tökéletes eszköz a gyilkoláshoz

    Prima Power Platino Fiber with 4kw Laser Cutting Demonstration
    https://www.youtube.com/watch?v=pMSyGOoesfM