• Macropus Rufus
    #1
    "Ugyan ezek kikapcsolhatók, azonban az adatgyűjtés ennek ellenére is folytatódik, illetve a szoftver az információkat ezután is továbbítja."
    vs.
    "a második pedig, hogy mindig a felhasználóké marad az ellenőrzés abból a szempontból, hogy milyen információkat kell gyűjteni. "

    tehát kikapcsolhatom ugyan a dolgokat, de ez ettől függetlenül tovább gyűjti az infókat és továbbítja is, de az én kezemben van az, hogy mit kell gyűjteni... Hát ez így egy baromság. Ha kikapcsolom akkor ki van kapcsolva és ne gyűjtögessen. A faszi meg szórakozzon a kedves családjával: én döntöm el, de ha kikapcsolom akkor is gyűjtöget és küldözget. Szóval nagy kamu duma volt.

    Nálam fent van a Win10, de akár csak az elődjei ez semkap hálózati elérést. Így a legbiztonságosabb a Windows rendszerek használata.

    meg a duma, hogy így lehet egyre jobb a rendszer... Én is ezt tapasztalom, pláne a 10-es terén. Sokkal rosszabb mint a win7 volt. Nálam a win8/8.1/10 same shit.
    Maradok továbbra is a linuxnál. A Windows meg marad ott ahol az elmúlt évtizedekben is volt: játék és/vagy multimédia op. Ennyi. Bár már a multimédia is kérdéses... túl sok erőforrást eszik meg maga a rendszer.