• bdzsana
    #36
    "Ezt egy felnőtt embernek tényleg el kell magyarázni?"
    Igen.
    Számtalan szélsőséges példát hoztál fel arról mi a rossz és mi a jó, mint az életmentés, meg a gyilkolás. Gratulálok, hogy ezzel megmagyaráztad mi a jó és mi rossz mi a fehér és mi a fekete. Csakhogy az életben általában szürke dolgok történnek.

    "A jó mindig az amivel senkinek nem ártasz, sőt kizárólag pozitív érzéseket ébreszt minden normális emberben, a rossz pont ennek az ellenkezője. (Ha azt is el kell magyarázni milyen egy normális ember, akkor ülj vissza erkölcstan vagy hittan órára, egyik sem fog megártani...)"

    Mi van a rock zenével? Számtalan "normális" ember van aki kifejezetten nem szereti, és nem pozitív, hanem negatív érzelmeket vált ki belőle. Sőt ez minden típusú zenére igaz. Nincs olyan ami minden emberből pozitív érzelmet váltana ki. Akkor zenélni rossz?

    "Ugyanis a génjeit nem örökíti tovább, már pedig a tehetség valamiben, sok esetben képes öröklődni, vagy átugorva egy generációt egy következő leszármazottban jelentkezni."
    Ja mert a tehetség génekben öröklődik. Ezt sem tudtam. Akkor azért van annyi olimpikonnak olimpikon gyereke, vagy tudósnak tudós gyereke. Ja bocs ez nem igaz.
    Ha Newton meleg lett volna, akkor is továbbszáll a tudása az egész világra, ahogy Turing tudása is öröklődött bár homoszexuális volt.
    Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2015.09.27. 08:59:53