• Ahoy
    #23
    ...de abból a szempontból károsak a felvonulások, hogy a nagyon nagy átlag embernek fogalma sincs mi ez a "homokosság".
    Emiatt olyan negatív sztereotípiák alakulnak ki, hogy még azok is megutálják őket, akik eddig semlegesek voltak. Egyszerűen társadalmilag káros a felvonulás.

    Másrészt pedig olvastam egy pszichológiai cikket, miszerint a legdurvább homofób emberek között gyakori a látens homoszexualitás... és a gyűlölettel próbálják feloldani magukban ezt a tudatalatti paradoxont.
    Az igazi heteroszexuális emberekből nem feltétlenül vált ki semmiféle reakciót egy homokos pár mondjuk. Bizonyos látens melegekből pedig heves ellenreakciót, mivel félnek hogy "elkapják" ..ha sokat néznek ilyesmit akkor ők is "buzik lesznek."
    Egy heteroszexuálisnak ettől egyáltalán nem kell félnie, mert tisztában van tökéletesen a nemiségével. Esetleg elfogadja, hogy nincs teljesen férfi és női agy. Egy tökéletesen heteró férfiből is kiváltható önkéntelen erekció akár meleg látványra is. Mondom, arányok vannak, mindenkiben él egy női arány is.

    Érdekes lenne egy átfogó genetikai vizsgálat az erőszakos homofób emberek között, vajoh hányan hordozzák a homoszexualitás rejtett génjeit.
    Utoljára szerkesztette: Ahoy, 2015.09.26. 17:24:32