Ahoy#21
Libsi? Hát én nem vagyok libsi, mégis úgy gondolom, ha te szenvednél ettől a betegségtől, akkor te is szarul éreznéd magadat hogyha megrúgdalnának a kopaszok emiatt.
Mert velem volt ilyen, régen metálos voltam hosszú hajjal, sőt vicces de eléggé homofób is akkoriban... és a buszmegállóban megtámadtak a roahdt szkinhedek, hogy "Buzi vagy? Kurva anyád!" ... kb menekülnöm kellett. Mindez azért mert hosszú hajam volt férfiként. Na itt egy kicsit beleéreztem, mit jelen a tolerancia, ha esetleg te vagy "degenerált" és téged vernek meg emiatt.
Igen is nehéz kérdés és qrvára nem libsi propaganda. Én is azt mondom nem kell pozitív értékként kezelni, hanem egy emberi betegségként, amiről baromira nem tehet aki szenved benne. De ezt egy hozzád hasonló tökéletes egészségnek örvendő egyén soha nem értheti meg. Majd ha levágják a bal lábadat, és a szkinhed kirúgja a másikat, hogy "rohadt nyomorék" akkor megérted.
Szerk: A buzifelvonulásban teljesen egyetértek viszont. Tiltani kéne.. felesleges polgárpukkasztás és pont azok az emberek szenvednek tőle, akik normálisan kezelik a helyzetüket. Pl homokos ismerőseim, akikről sose kérdedtek ezzel és te is ugyan olyan ismerősként /haverként innál velük együtt, mert ugyan olyanok mint mi heterók. Utoljára szerkesztette: Ahoy, 2015.09.26. 17:09:03