• TokraFan
    #4
    Nem tudom, hogy az ilyen "elemzőket" honnan szalajtják, de hogy baromságokért még pénzt is kapnak, az szégyen az iparra nézve is.
    Kezdjük ott, hogy a háztartások nagy százalékában nincsen beltéri egység, mert nincs rá szükség. Vagyis eleve hiányzik az általa hivatkozott eszköz, mely így kiváltani sem tud semmit. Másrészt viszont, ezzel az erővel akkor már sokkal inkább idecitálhatta volna a HTPC-t is, mert lénygesen jobb alternatíva lenne bármilyen konzollal szemben, tehát még feltalálni sem kell, Egy XB1 vagy Ps4 árából olyan HTPC raklható össze, mely minden tekintetben veri az említett konzolokat, cserébe futtatja az összes létező, nagyjából harmad áron beszerezhető windows-os játékot, emellett pedig kiváló médialejátszóként is használható.

    Ez az elmegyenge "szakértő" meg idecitál egy olyan eszközt, amire az emberek nagyrészének már ma sincs szüksége, ráadásul eszetlen portolásról beszél ami csak tovább fragmentálná az így is kaotikus platform piacot. Hülyeség! Lényegesen nagyobb "fenyegetés" a HTPC, különösen, hogy már kis túlzással mITX méretben is megkapható a kvázi csúcs kategória! Szóval üljön le a fickó, egyes!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.09.24. 21:17:11