• Sequoyah
    #30
    A tarsadalom kontrollja nem realis cel. A tarsadalom kontrollja csak egy eszkoz, egy mas, magasabbrendu cel elerese erdekeben.

    Egy gyogyszer tesztelese mar cel. Egy nep kiirtasa is cel, ha utaljuk oket. Mindket peldaban egy logikus, kezenfekvo eszkozt valasztottak. A chemtrail nem logikus, mert ennel sokkal kezenfekvobb es nyilvanvalobb eszkozok is vannak (pl media). Viszont a chemtraillel boduletesen egyszeru lenne lebukni (csak mintat kell venni a levegobol).
    Az UFO pelda sem logikus, mert sokkal egyertelmubb es realisabb megoldas, hogy par tudos kifejleszti az uj technologiat, mint hogy sosem latott UFO-k hoztak volna, plusz szinten olyan meretu osszeeskuvest igenyelne, ami biztosan szivarogna, de meg egyetlen hiteles dokumentum sem szuletett volna. Sot ahogy a technologia lehetove teszi hogy egyre tobb uj dolog deruljon ki a dologrol, annal kevesebb dolog derul ki rola, ellentetben pl az NSA megfigyeleseirol. Ezenkivul semmi olyan technologiank nincs, ami megmagyarazhatatlan:)

    Szóval az NSA ügy egyfelől valóság, másrészről viszont legalább annyira konteo mint a HAARP.

    Erdekes, hogy az NSA ugyben nagysagrendekkel benabbak mint a HAARP ugyben. Elobbirol mindenki tud mert folyamatosan szivarog, es a kormany sem igyekszik titkolni, utobbirol pedig meg egy szem ertekelheto bizonyitek sem erkezett, hogy barmi osszeeskuves lenne:)

    A fentiekbol mar azert korvonalazodhat egy lista azon tulajdonsagokrol, amiket ertekelve latszik, hogy valami valos ugy, konteo, vagy a ketto kozott a szurkezona.
    Majd ha lesz idom akkor osszeirom a listat, es megmutatok rajta par esetet, hogy jol lathato legyen formalisan is.