• philcsy
    #29
    Logikus célt minden esetben lehet találni. A társadalom kontrolja reális cél. Tömeges népírtás, etnikai összetétel megváltoztatása is volt már párszor cél, tehát miért ne lenne reális. Szivárogtatott adatok is minden esetben vannak.
    Nem véletlenül hoztam föl az UFO dolgot amiből kihozták, hogy az USA idegenekkel együttműködve, azok technológiájára építi a hadiiparát. Teljesen logikus, rengeteg dokumentummal, és "magasrangú" katonai beszámolókkal.

    Miről szól az NSA ügy? Arról, hogy az USA kormányának a titkosszolgálata megfigyeléseket végez. Előtte is tudtuk. Mindezt a gazdaságipotenciálja miatt mindenkinél hatékonyabban. Ezt is tudhattuk. A cégeknek vannak ilyen irányú kötelezettségei. Ezt is tudtuk, mivel mindenhol van. És mi született ebből?
    - Ha bármilyen amerikai, vagy ahhoz köthető cég termékében biztonsági hibát találnak, azt az NSA direkt tevékenységéhez kötik. Ez a te definíciód alapján is konteo, mert teljesen megalapozatlan, elveti a véletlen szerepét, és független eseményeket köt össze.
    - Az NSA adatgyűjtési tevékenységét korlátlannak tartják, és abszolult megfigyelésről beszélnek. Ez teljesen irreális, mivel az előbb említettbiztonysági rések kihasználása általában erőforrásigényes, tehát tömegesen nem használhatók. Az internet adatforgalma pedig olyan nagy mértékű, hogy annak legfeljebb a felületes monitorozására van lehetőség.
    - Aztán a megfigyelési tevékenységeinek vannak nyilvánvaló korlátai is, hiszen rendszeres probléma az, hogy amerikai cégek megtagadják a nem amerikában tárolt adatokhoz való hozzáférést amerikai kormányzati szervezeteknek. Amit lehet egyszerű színjátéknak tartani, ami teljesen logikus magyarázat, de már megint konteo.

    Szóval az NSA ügy egyfelől valóság, másrészről viszont legalább annyira konteo mint a HAARP.