Pi_2_Model_B.png

Hivatalos oldal | MálnaPC | rPiBolt | Pi Store

Saját kitűző megadása


Mivel már jó néhány SG felhasználónak van Raspberry-je, úgy gondoltam kéne egy topik ahol megoszthatjuk egymással mire használjuk őket, ötleteinket.
  • alma2
    #83
    Kerdes ki mire akarja hasznalni, a pi teljesen alkalmatlan torrent kliens, media szerver, file szerver funkciora, nem is erre van kitalalva.
    De akar egy beelink gt1 ami nagysagrendekkel nagyobb teljesitmenyt hoz ki magabol, normalis tempoban kepes irni a radugott usb-s eszkozoket, maris tokeletes megoldas, ugyannyi arbol a fenti funkciora, ahogy nalam is megy egy ideje.
    szoval tv-re radugva, spmc-vel, valtja rendesen a frissitesi ratakat, megy a dts passthrough, webrol iranyithato torrent kliens, rohadt gyors webbongeszo, ftp, upnp, scp, samba szerver funkciokat is ellat. usb-n radugva egy sima 2,5-es vinyot ellatja tappal, ftp-n keresztul az usb2 hatarat feszegetve 30 megabyte irhato NTFS filerendszerrel, mindez android alapokkal. a vinyo szepen lemegy sleepbe is ejjel, igy kb 5 watt fogyasztassal ellatja a harom tv-re torteno streamelest, egesz nap, torrent letoltst stb.
    Minden megvan amit vartam, kerestem egy ilyen eszkoztol. es osszessegeben nem dragabb mint egy pi2 es ez is tlejesne hangtalan.
    es perverzeknek barmilyen kontrollert tamogat, szoval akar androidos jatekgep funkciokat is ellat igen jo tempoban.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.01.16. 10:32:11