Pi_2_Model_B.png

Hivatalos oldal | MálnaPC | rPiBolt | Pi Store

Saját kitűző megadása


Mivel már jó néhány SG felhasználónak van Raspberry-je, úgy gondoltam kéne egy topik ahol megoszthatjuk egymással mire használjuk őket, ötleteinket.
  • MerlinW
    #104
    átlagban 40 fokon ketyeg, 2000rpm-en. A max az 80 fok 6000rpm, de olyat még nem láttam. 2000-en konkrétan síri csendes, pálcikát kellett szúrnom bele, hogy lássam valóban pörög-e :) Egyébként is a ház másik felében lakik így akkor sem zavarna :)

    Nexus jól bírja. Az igazán erőforrás zabáló a listán a Gitlab ami gyakorlatilag bitbucket+bamboo+jira egyben. Nem mertem a béta 64bites raspbiant feltenni még, mondjuk kétlem hogy bármelyik app is enne egyszerre 4GB memónál többet, így mindegy.

    Arra figyelj, hogy jelenleg itthon nem lehet kapni Pi4 8GB-ot, vagy ha igen 2x drágábban. Én angliából (Pi Hut) rendeltem, viszont 1 hónap alatt ért csak ide, mert a vámon elakadt, be kellett fizetni online az ÁFÁt. De még így is csak ~32k volt. Míg itthon 40-50 körül mennek, ha éppen van raktáron.

    Viszont ha rálelsz egy jó helyre akkor szólj, mert össze akarok rakni egy 8-as clustert 8GB-os modulokból :) Csak hát jelenleg senki sem akar eladni nekem 8 Pi-t :D
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.11.10. 01:32:10