• Etinger
    #16
    Az a baj, hogy az ilyen buta kommentelőkből csak profitál az Apple-t védelmébe vevő oldal. Aki pl úgy kezdi, hogy az Apple szart csinál, egyszerűen hülyeségeket beszél. Én komolyan mondom napról napra jobban utálom ezt az egész céget, de azt hogy szar lenne a termék (akármelyik) amit kiadnak a kezükből, az egyszerűen nem igaz. Az Apple minőségi, jó cuccokat ad el. Ez tény. DE.
    ...
    Az innováció teljes hiánya jellemzi a céget. Nem vicc. Éveken át pocskondiáznak ötleteket, legyen az a Microsofté vagy Samsungé, vagy bármelyik másik vetélytársé, majd előszedik ugyanezeket, kicsit csiszolnak rajta, rátolják a marketing bullshitet és eladják. Mindezt azzal tetézik, hogy ahol lehet szabadalmi perekbe mennek bele, és próbálják anyagilag is megcsapolni a vetélytársakat. Lásd iPad ötlete, vagy épp az iMusic, meg most az iPen stb... Folyamatos tendecia, hogy amit a vetélytárs csinál egy kalapszar, eltelik X év, és előhozzák ugyanazt saját névvel. Az, hogy anno az iPhone betört a piacra, az nem mentesíti a céget attól, hogy az elmúlt években más ötleteiből él. A nagy kijelzővel szembeni ellenszenvet is azonnal levetkőzte a cég, amint rájöttek, hogy bizony a vetélytárs ezért is kaszál. De van még példa, nem kevés.
    ...
    Amúgy az utálat az Apple-lel szemben főleg ebből is fakad, egyike a legszemetebb cégeknek. Erre rátesz egy lapáttal, hogy az fogyasztóik nagyrésze is (tekintettel az árra) gyakran a tanulatlan, apuci egyetlen kedvence féle burzsuj réteg, akik nem azért veszik meg ezeket a termékeket mert jók vagy rosszak, hanem mert presztízs. Lehet vele villogni. Letolja mit tud a legújabb iPhone, miben fejlődött stb. Szarik rá. Apple. Márkanév.
    ...
    A cikkhez... az iWatch konkrétan csak egy ocsmány bóvli szarnak néz ki, és igényes ember nem hord ilyet. Maga a termék lehet amúgy jó (bár egy naponta töltendő óra azért szerintem nem okés), de rendben, vegyük azt hogy hasznos kütyü. Ettől még a bóvli kinézet és komolytalanság áll.