Csaba161#36
Nagyon el vagy tévedve!
Az is elemi emberi jog, hogy mit nézek a neten, és ha kurvára nem érdekelnek a reklámok, akkor leszarom, hogy te mit gondolsz (neked szíved joga, hogy élj-halj a reklámokért, és az interneten töltött időd felét reklámok olvasásával töltsd), de nekem erre sem energiám sem időm nincsen és senki, még te sem, fog rákényszeríteni arra, hogy reklámokat nézegessek. Ha meg egy honlap nem engedi csak Adblock nélkül nézni az oldalait, azt én is blokkolom és nem térek oda vissza.
Basszák meg magukat a reklámpiac szereplői! Egyáltalán miért vannak reklámok??? Én jól megvagyok nélkülük, és a legtöbb ember is. Ha ezt nem értik a reklámozók, akkor miért csinálják. Jó, ebből akarnak megél, meg extraprofitot termelni, ahelyett hogy elmennének a krumpliföldekre kapálni, ott úgyis mindig emberhiány van... A reklám is egy termék, amelyet el kell adni és ha valaki nem vevő rá nem lehet a fogyasztására rákényszeríteni, legalábbis egy normális társadalomban.
Jól is néznénk ki, ha én pl. cipőgombolót gyártanék, és mivel senki sem veszi a termékemet, elmennék a Parlament elé tüntetni, hogy hozzanak olyan törvényt, hogy mindenki köteles évente legalább egy tucatot venni belőle...
Azért nem tartunk még ott, mint sok sci-fi novellában meg regényben, hogy börtönbe zárják, aki nem hajlandó reklámokat nézni...