johnfly#37
Nos valóban megállapítható, hogy súlyos mentális betegségekkel küzdő emberekről van szó. Épeszű ember nem hiszi, hogy ha zászlóként lobogtatja a gyerekét; a segélyszervezetektől kapott ruhát, és takarót a határon eldobálja, hogy mutathassa, hogy a kopasz ülepével hagyta el otthonát, s viselkedik ahogy láthatjuk, akkor azt senki nem veszi észre, és nem fog saját maga ellen indulatokat generálni.
Észre vette már valaki, hogy ezek csak akkor hazudnak, ha ébren vannak? Már készül a gyűjtésem a migránsokból ömlő kamugépezetből. Itt az egyik legutóbbi:
A minap néztem az ATV-n egy riportot, egy sínpáron gyalogló szíriai professzorról, és azon panaszkodott, hogy a damaszkuszi Német nagykövetséget bezárták, és most nem tud csak így eljutni a németországi munkahelyére, nem fér hozzá a Németországban lévő vállalkozásainak a bevételéhez. Több ezer eurót pengetett ki embercsempészeknek. Szegény, szegény szegény!
A riporter persze csendben hallgatta, és véletlenül sem kérdezte volna meg tőle, hogy ha értelmes tanult ember vagy, akkor hogy az @NYÁDBAN nem tudod, hogy Ankarában is van Német Nagykövetség, ahol elintézhetted volna a vízumodat, vagy akár a menekültstátuszt?
A kedvencem pedig:
A magyarkanizsai volt téglagyár területére mentek a riporterek interjúkért a migránsoktól. Az ott, az embercsempészekre várakozók előrángatták az egyik társukat, akinek első ránézésre semmi baja nem volt, de ha közelebbről megnézte az ember, láthatta, hogy egy bozótoson való átcsörtetés során beszerezte az úgynevezett kezdő-cserkész sérülést, hurkát hasított az orrára egy gally. A következő szöveg kísérte a látványt:
-Nézzék meg ezt az embert! Megverték a szerb rendőrök! Épp az előbb!
A riporterek, pedig tanúbizonyságot tettek az emberi hiszékenységről, szörnyülködve konstatálták a tényt, bizony, nehéz a menekültsors!
(mielőtt megvádolna valaki, hogy biztos nem jól tudom:1 erdőt járó ember vagyok, ezerből is felismerem az ilyen típusú sérülést 2 láttam már embert, akit a szerb rendőrök megvertek, és akit azok megvernek ,nem áll a saját lábán---sokáig)