• Skylake
    #1
    A kiberfizikai rendszereké lehet a jövő: a munkakörnyezetünk átkerülhet az irodából az otthonokba és az autókba, ami megnöveli a hálózatba kötöttség iránti igényt - mindez pedig soha nem látott új szintjét hozza el e rendszerek feltörésének, és a feltörés által szerezhető hasznok megszerzésének, származzon e haszon e rendszerek tönkretételéből, vagy a rendszerek saját célra történő átállításából.

    " Egy bizonyos ponttól az adott rendszer állapotát már nem lehet majd stabilizálni. Biztosan lesznek olyan helyzetek, amikor a rendszerek becsődölnek, hiszen minden lehetséges tényezőre nem lehet felkészülni." - azaz amikor normál működés esetén a rendszerteljesítmény sokszorosan meghaladja a korábbit, akkor annak kompromittálásakor az ebből adódó következmények is maximálisak lesznek.

    Tetszik-nem tetszik: a hálózatba kötés, és a hardverre meg működtető szoftverre bontása a korábbi technológiáknak is egyben azok sebezhetőségének maximalizálását is el fogja hozni. Minden téren, és minden irányban, amerre az eredeti működés hat egy adott rendszerben.