• CairoJack
    #5
    Nem vagyok programozó... de látom, hogy mivel szívnak az emberek a Win/WP fronton. Szerintem amúgy ők is látnák, ha használnák is a saját vackaikat. Valszeg jobb termékeik lennének, és nagyobb piaci részesedésük, mind telefon, mind tabelt fronton.
    És mondok neked még valamit. Ballmer és Sinofsky akkora nagy hülyeségeket és ostobaságokat követett el anno, hogy ennél lényegében bárki képes jobbat alkotni. Vagy inkább jóváhagyni, mert nem ők írták a fent említett progikat, hanem csak rábólintottak egy végletesen rossz koncepcióra, ipartörténelmi bukást hozva ezzel a cégre. És nem mellesleg magukkal rántották a korábban világelső Nokiát a sírba. Legalábbis annak device részlegét.
    Szóval igen, ha én lennék a góré, sokkal jobb lenne a WP is, és a Win 8/10 is jobb lett volna. De nem kellek ehhez én. Szerintem bármely fórumon százával lehetne olyan embert találni, aki képes lenne jobb termékek megalkotására ösztönözni az MS-t.
    Bennem nincs túl sok kreativitás, de van ízlésem. És nálam még ezerszer tehetségesebb "átlaguserek" is élnek a nagyvilágban.
    És én/mi nem csak arra használjuk a telefont, tabletet, hogy a Bentley hátsó üléséről felhívjuk róla a személyi asszisztensünket, aki a hátsónkat is kitörli helyettünk. Ha ezek a hatalmas vagyonokkal megáldott emberek nem lennének teljes mértékben elszakadva a napi realitástól (és nem csak lelketlenül próbálták volna másolni az Apple sikermodelljét), már alapból +10-15%-ot dobna a WP részesedésén.
    Ha ezt megszórnánk egy csipetnyi ízléssel, talán már az övék lenne a piac harmada. Így viszont ezen eredmény tizede is csak álom.