• arty
    Tehát ha sorosnak jól jön, hogy bukik a fidesz, akkor inkább szarjuk le a korrupcio elleni küzdelmet?
    Lopjon csaljon hazudjon kedvére az állam, csak nehogy a sorosnak picit is az elképzelésébe vágjon valami? :D
    Ezt nem gondolhatod komolyan.... (de ahogy mondtam, van rá mód, hogy ne kelljen a soros pénze, ehez viszont kellene elég ember, aki hajlandó maga tenni valamit ;) felejtsd el, a tett itt max abban mutatkozik, hogy lelépsz külföldre.)

Aszondod a konzervativ fideszkdnp nélkül ma anarhia lenne agyarországon? 2010 előtt az volt? ;)
    Ugyankérlek. Csak mert füvezhettél vagy vonulhattál picsátriszálva az andrásyn, még nem lett anarhia.
    Egyébként el kéne döntened, hogy most akkor a liberalizmus jó-e (megszólalhat a kuruc) vagy nemjó. Szerintem egyébként nem jó, mert ők iszonyat primkó, uszító hangvételben képesek csak írni... ne EZ biztosan anarhiához, polgárháborúhoz vezet (vezetne). De elnémítani őket valóban nem liberális :(

Szerintem szó nincs viccről: én nem látom, hogy a konzervatívok bármiféle jogomat védelmeznék, éppen ellenkezőleg.
    Pl az átlátszó immár kvázi nem kérheti ki, hogy a KÖZPÉNZ mire ment el... hogy a gyülekezési jogod sokszor semmibe veszik... stb