Fallout Shelter
  • Kotomicuki
    #254
    Már 90 dweller-nél azt éreztem, hogy ez a létszám elég, de a kólapalackozóhoz kellett a létszám, így született pár gyerek és 102-re nőtt a létszám. Gondoltam, itt megállok és már csak a kiképzés, szintezés és a csapatostul való pusztába küldés maradt hátra, ami után lebonthatom a már nem kellő épületeket és "újjáépíthetem" a bázisomat -> az új épületek túl gyorsan követik egymást a végén, szinte már nem is éri meg rájuk váltani, hiszen a palackozó kiváltja "mindet".
    Aztán a kiküldött, saját (fel)készítésű, teljesen 10-es SPECIAL-ú kószák kezdték begyűjteni a környék magára maradottjait és most már a 4. lakószoba felhúzásán kell gondolkodnom - a 3 teljesen kifejlesztett 120 lakóig elégséges kapacitást nyújt. Ha meg még a rádió is csalogatná őket...

    Reaktort ne építsetek a bejárat mellé, mert fél perc, mire kivergődik meghalni a raider a leghátsó szekciójából!
    Úgy gondolom, hogy 3-széles rádió és a felügyelői állás lesz a végső felállásban a legfelső sorban, természetesen talpig felfegyverzett rádiósokkal. Alattuk meg a termelő szobák - erre a 100 emberre bőven elég a 3-4 palackozó, a többi az mind reaktor lesz. Legalul a lakószárnnyal és a raktárakkal -> itt tombolhatnak az "incidensek", legfeljebb 2-3 plusz erőmű kellhet "ellenük" és/vagy a pinceszint fölső sorába telepítek pár jól képzett és kellően felszerelt lakost a "logisztikai feladatok" ellátására.