Fallout Shelter
  • Kotomicuki
    #227
    Hát, ha az egyed szintjétől függ az újraélesztés költsége, akkor még biztonságos megoldás is lehet az általad felvázolt metódus - de én inkább csapok mellé pár darab eü-csomagot, biztos, ami biztos!
    Az 50. szintű emberkém (8 PE, 9 Luck), akit dobozból kaptam, sem szed össze kimondottan jó (kék) cuccokat, tehát a vault össznépességének átlagszintje, vagy a maga a menedék létszáma befolyásolja leginkább a található dolgok tól-igját.

    Amúgy, a 8-ra fejlesztett emberekkel a 35. szintnél megállva egész használható ipart eredményezett, igaz, nem egy élvezet napokig csak a special-szintlépésekért belépni a játékba, de határozottan jobban termelnek, mint a gyorsabban képezhető, 6-os gárda.
    Innentől (a 35. vault-"szinttől") a frissen felcseperedetteket mind 10 PE-ig képzem az első szintjükön - aztán mehetnek szintet lépni, amíg akad nekik a másik képzési pontokon hely. Ha nincs belőlük egyszerre 4-nél több, akkor egész harmonikusan fejlődik a menedék, miközben a "8-as öregek" tűrhetően helytállnak a védelmében. Már 1-2 db, 14-nél többet sebző fegyver legyártása (a 45. szinttől) meg tudja oldani a helyzetet - ehhez viszont sok küldetés kell előtte, mert a vadonbeli portyákból nem akar kék részegység esni.