Fallout Shelter
  • Malachit
    Átváltottam emulátorral PC-re mert iszonyat zabálta a telefont és beszaggatott, pedig nem harmat gyenge a teló amin futtattam.

Pár törölt vault után tapasztalat, hogy minél lassabban haladsz/építesz, annál jobb, mert ki tudod védeni a támadásokat. A magadra generált rush faillel egyetértek, én is ezt vettem észre. Ajánlott minden szobában mindenkit ellátni fegyverrel. A 4-es sebzés alatti fegyverek kb. csak dísznek vannak. A stimpak sokkal jobban fogy mint a radaway a kint lévő felderítőknél.

Próbáltam 2-es és 3-as mergelt szobákkal is. 3-as mégis jobb, de mindenképp oda kell figyelni a feltöltöttségükre és a fegyverezésre, mert ha ez elmarad, akkor a patkányok/csótányok megrágnak mindenkit. Tűz nem olyan veszélyes, csak a megfelelő emberanyag kell a megfékezéséhez.

Most 80 fős a legnagyobb bunkerem. Jelenleg állok a népességgel, mivel mindenkit fel akarok a megfelelő szintre fejleszteni/fegyverezni. Enduranszos emberkékkel akkor a bejáratot kéne védeni? Mivel azok a raktárba jók eddig a kiírás szerint, de ha berakom őket, sajna nem tudnak több cuccot tárolni, aminek így meg nem sok értelmét látom, mármint az odapakolásnak. Sajnos nekem az alap beálítás szerint az ajtó után lakórész következik, ami ált üres. De ha Endura emberekkel védeni, akkor raktárra fogom cserélni, így már lesz értelme nekik is.