• Skylake
    Így van, elsősorban rekreációs célból szellemi maszturbáltam ide, amit írtam. Amolyan akár ezt is meg lehetne tenni alapon. Igazából kigúnyolni kívántam ama becses tevékenységet, amit végeznek azzal, hogy ilyen nyilvánvalóvá tettem, hogy miért ne tehetnék meg ezt - a frissítések e célra is felhasználhatók, a sok hülye fészbúkzombi, templerun-harcos, candycrush bajnok és egyéb egybites userkék soha rá nem fognak jönni, hogy ha kell, milyen szépen csapolható minden a készülékükről, amihez jobban vonzódnak, mint bármihez az életükben. Ez persze legyen az ő bajuk, és az ő problémájuk - illetve összességében a működési mód egyik megnyilvánuló diszkrét bája annak a felfújt, és bizonytalan technológiai szemétnek, amit ma informatika néven illetünk, és aminek én is apró szorgos munkása vagyok.

Komolyra fordítva a szót, amíg a Samsung teljes szélességgel a Google s*ggében van, addig én személy szerint a biztonság és Samsung szó között egyenlőségjelet tenni nem tudok. Biztos azért, mert kissé rühelem a Google-t, illetve van némi fogalmam arról, hogy csodálatos üzleti modellje és fantasztikus bevétele pontosan hogyan alapul az adatgyűjtésen, pontosan annak elképesztő szélességén, és mérhetetlen pofátlanságán.