• Skylake
    Nos, ha én a kedvenc szervezetem egyik meghatározott pozíciójában ülő ügynöke lennék, már kapnám is fel szépen a zakómat, és gangolnék el Mountain View-be, hogy kézbesítsem a megfelelő national security letter-t, illetve mondanám el ennek átadása után, plusz a titoktartási nyilatkozatok beszedése után, hogy mi a stájsz, mit várok el egy egy olyan cégtől, akinek befolyása okán elsődlegesen ki kell vennie a részét a US biztonságpolitikájának érvényesítéséből, és a "terrorizmus elleni harc"-ból.

1. Nagyon jó hogy mostantól mennek a frissítések ütemezve. Mielőtt kimennének a javítások, előtte egyeztetnek velünk, mi pedig megmondjuk, hogy azokba milyen egyéb hátsóajtót kötelesek betenni, az egyet-bezárunk-de-kinyitunk-egy-másikat elve alapján. Mindez nagyon szükséges az Ügynökség munkájának teljesítéséhez, hiszen így a világszinten az userbase készülékein nagyobb egyenletességgel lesznek fent a mi cukorkáink (BITTERCANDIES - tessék, már adtam is neki nevet), így mág jobban tudunk adatokat begyűjteni.
    2. Mielőtt bármiféle javítást kibocsátanának, pontosan 1 hónappal kibocsátása előtt tájékoztatni kötelesek az Ügynökséget a befoltozni kívánt sérülékenységről, abban a formában és struktúrában, ahogy azt az Ügynökség megkívánja.
    3. A javítás kizárólag az Ügynökség engedélyével kerülhet ki, az Ügynökség által auditálva.
    4. A cég köteles minden Ügynökséggel végzett jövőbeli tevékenysége közül ezt is titokban tartani - ellenkező esetben a felelősök számára egy nem túl kellemes guantanamoi nyaralás, valamint egy műanyaglakat-rárohadós pihentetés valamelyik szövetségi fegyházban default jön.

TOP SECRET//SIGINT//BITTERCANDIES