• Astrojan
  #34
  Leírtad a véleményedet. A tudomány hit. Vedd észre, hogy elhiszed amit a tudósok mondanak. Én meg nem hiszek el akármit amit a tudósok mondanak.

  Egyetlen kisérlettel megdönteni? Mondok egy példát, a sötét anyag. A légkör fölé telepített IR spektroszkóppal már vagy 15 éve megtalálták a szükséges mennyiségű, hiányzó anyagot. Nagy égés, mert a legegyszerűbb gáz, a molekuláris hidrogén amit eddig nem láttak, lévén a légkör alatt a csíkjai elnyelődnek. Hát ez gáz, egyszerűbb letagadni (az ESA találta meg, nem az ezoterikusok)

  Vagy mondok egy másikat, kettéhasították az elektront. Erre jönnek a wikipédiatudósak és bejelentik, hogy az elektron elemi részecske.

  Itt egy másik, Pound és Rebka kimutatták, hogy a Föld felé eső foton sebessége növekszik. A tudóskák előkapják a lexikont és megnyugodva konstatálják, hogy a fénysebesség állandó.

  Kedves szekója, a Higgs bozon megtalálása mit jelent Neked? Azt mondták, hogy már talán majdnem megvan és akkor ez már neked bizonyíték? Vagy csak az lenne a bizonyíték, hogy Nobelt kapott érte a Péter?

  A téridő görbüléséhez először a téridő létezését kellene bizonyítani. Nagyon nagyot tévedsz ha azt hiszed, hogy a téridőben élsz, a képzeleted rabja vagy.
  Nem a bizonyítékát írtad le, hanem csak annyit, hogy higgyem el.

  Kb olyan mint amikor egy hívő így érvel: higgyem el, hogy van isten, mert csak.

  Kisérleti bizonyíték. Van? Nincs.