• Ainz
    #2443
    Üdv!

    Steames verziót érdemes!
    Minden DLC kell hozzá, ahogy lentebb is írták, minél több DLC, annál jobb a játékélmény.

    A játékhoz 8 content DLC van + 3 Shipset (hajó skin)
    Szerintem a DLC fontossági sorrend kb így fest, ha most nem engedheted meg magadnak, hogy megvedd az összeset, amire amúgy a végén még kitérek.

    Utopia:Megastructures pl Ringworld, Dyson Sphere etc, Ascension Perks ezek kb ilyen talentnek megfelelő passzív nagyon erős bónuszok, amiket lehet szépen gyűjtögetni (Ha jól emlékszem ez amúgy már alapból free featurebe ment át valamelyik patchel, de erre nem fogadnék) Persze ezen felül még sok más dolog, de ez a két leglényegesebb.
    Federations:Mint ahogy a nevében is van, ez a diplomáciára és a szövetségekre fókuszál (ez amúgy a legfrissebb dlc) Több különböző alliance típus, Galacitc Community = Kb Star Wars szenátus : D + Új óriás mobil hajógyár Juggernaut, ami kurva erős és lehet rajta hajókat építeni, javítani etc.
    Leviathans:Mini bossok a galaxisba, amik mid gamere vannak kb balanceolva, enclavék (független űrbázisok tradelés, infó tradelés stb), War in Heaven szvsz az egyik legjobb feature 2 Fallen Empire (ezek olyan birodalmak akik nagyon erősek, de kb alszanak) miután felébrednek egymással háborúba kezdenek és egy event indul el, ami a War in Heaven, itt lehet választani, hogy beállsz valamelyik oldalra, vagy vezetheted az el nem kötelezett világok frakciót és lehetsz a harmadik a háborúban : D
    Distant Stars:Rengeteg új event, új mid game crisis az L-gate rendszer, aminek többféle kimenetele lehet, új unique rendszerek, 3 új leviathan.
    Ancient Relics:Kb régészet, tele rengeteg új küldetéssel amikből erős cuccokat lehet szerezni, + új bolygótípus (Relic World) és 2 új precursor faj saját sztorival és jutalommal.
    Apocalypse:2 új hajótípus (Titan és Colossus = Bolygópusztító) A starbasekre új építhető fegyver (Ion Cannon) Új mid game crisis Marauders, kb space mongolok + civics és perkek.
    Synthetic Dawn:Teljes machine empire (robot) rework, küldetések, eventek (gépek lázadása) unique playstyle (Machine worlds)
    MegaCorp:Megacorporations (szvsz a legrosszabb dlc és legrosszabb birodalomtípus) 3 új megastructure, Ecumenopolis = bolygóváros, Caravaneers kb kereskedők.

    Szerintem az összes DLC kötelező, és érdemes megvenni mindet. Viszont ha rangsorolni kéne, akkor kb a MegaCorp amit a legutoljára vegyél meg, kb a játékosok nagyrésze egyetért abban, hogy az lett a legszarabb DLC. : D

    Ha nincs jelenleg 150 euród és nem akarsz várni salere, akkor keress kulcsos oldalakon, ott kb 30-40 euróból megveszed az összeset az alapjátékkal együtt és akkor lehet még sokat is mondtam.
    Modok miatt meg még tovább lehet fokozni a játékélményt, szóval ha törtben tetszett, akkor vedd meg.