• pocoksari
    huh, hát, elég kemény a mostani játékom, huge ring pályán 9AI+4 fallen, insane
    ugye egyből mellém rak egy gépet, amelyik erős mint a dög; szégyen, nem szégyen, de felajánlottam, hogy ugyanmár én márpedig a vazallusa akarok lenni (sokkal erősebb volt, de tényleg), szépen körberaktam outpostokkal, így beszorítottam, utolértem flottában, hadat üzentem neki és megvertem, erre a mellette lévővel defense pactot köt, megtámadom őket megint, a szövijét 1 bolygót leszámítva (volt vele research pactom azért hagytam meg) elfoglalom, erre a másik oldalon föderációt alakít két pofa (egy erősebb és egy kb. velem azonos flottájú és benyomják a durcit felém), a korábbi hűbéruramat megtámadom és beolvasztom, így azon az oldalon rázárok egy fallenre, tehát az út zárva
    a föderáció gondol egyet és megtámad, nekem 46k a fottám, a kisebbik tagnak 25k, a nagyobbiknak 49k amit egy 12k-s föderációs flotta kísér...gyorsan leütöm a kicsi flottát, a nagy meg látom nem jön (sensor linkem volt hozzá, ugye, aki előrelátó), elfoglalom a kicsi főbolygóját, indulok a következőre, erre látom megindult a nagy amit kísér a föderációs, odamegyek a rendszerhez, én délről ő északról, szépen kikapcsolom a motort és várom, hogy odaérjen, odaér és nagyon elagyalom, maradt vagy 40k :)
    nem voltak techhátrányban, a nyers erejük a több volt, mégis alig volt veszteségem, a kis hajók egyszerűen nem bírnak el a csatahjók pajzsaival, 3 hypershield volt fent, a +20%os shieldnövelő követ a csata felénél meg tudtam venni egy másik géptől és volt két shield capacitor a hajókon, túl gyorsan nő a pajzs, a nagy hajókat az elején lelövi a gép, hiába marad tengernyi kicsi, onnantól már nincs veszteség