• tomboy013
    #8
    Ez alapján a hozzászólás alapján inkább az látszik, hogy valószínűleg te nem fogtál még a kezedben WP telefont, vagy ha igen az még a WP7 környékén lehetett jó pár évvel ezelőtt. Hangerőt lehet külön az alkalmazásokhoz és értesítésekhez állítani (igaz ezen lehetne még finomítani), az ébresztő hang ereje meg fix, tehát ha lenémítod a telefont az akkor is hangosan fog csörögni. BT tökéletesen működik fájl átvitelnél és headseteknél is, sőt némelyik bluetooth billentyűzetet is kezel (Win10-zel mind tudni fogja). Az, hogy nem tud együtt rezegni és csörögni a telefon az meg nem a WP sara mert a HTC-k esetében működik a dolog.
    Youtube app meg mindig is volt rá, csak nem hivatalos. Az meg a Google hibája, hogy szándékosan korlátozza a WP felhasználókat. De pl. egy Tubecast app sokkal jobb a gyári droidos app-nál is.
    Egyébként iOS is ugyanúgy meg tud fagyni mint a WP, meg csinál kacifántos dolgokat, bár hozzáteszem a 920-as és 930-as telefonomnál nem emlékszem ilyen esetre, de olvastam már olyat, hogy WP-s teló is fagyott meg (főleg az alsókategóriás modellek).
    Mellesleg ha már hozzászólsz egy témához, akkor legyen tapasztalatod az aktualitásokról is, ne egy 3. éve nem fejlesztett (és ma már nem is támogatott) rendszer alapján ítéld meg az utódot.