• Bazsio
    Igazad, van neked is én is amikor legelőször géphez ültem az 7 éves koromban volt egy ismerősünknél de az első asztali pc-t azt 9 évesen kaptam internet hozzáférés nélkül és naponta nem játszodtam vele csak az első héten azután mindig csak hetente 4x-er akkor is 1 órát.12 évesen lett netem és akkor még nem töltögettem ezerrel hanem csak volt és keresgéltem, de netes játékot csak 13 éves koromban használtam amit ugye le kell tölteni és úgy online.De nekem mindig a PC csak másodlagos mint most is 16 évesen egyszer a fontosabb dolgok majd amikor már nincs semmi dolgom csak akkor gépezek (most már többet kb 2-3-4 órát amikor van időm rá) de mikor nyáron nálunk fiatalokul az a szokás hogy du. 5-től irány a pálya (foci) akkor mindig lent vagyok mert még egy Fifa 15-se tudja azt nyújtani amit ott csinálok.Egyetlen elektronikus eszköz amit használok a PC, 16 évesen még mindig nincs telefonom mert valahogy nem látom értelmét és van egy hülye szokásom hogy nem szeretem ezeket kicsi összezsúfolt Pc-ket (tablet, smartphone) karácsonyra is édesapám megszánt egy Galaxy S3-mal de azt is eladtam.
    Én valahogy nem láttam magamon azt hogy rosszabbul tanulnék pl.télen amikor tanulás után 3-4 órát gépezek.Csak akkor kapok rossz jegyet ha nem tanulok egyáltalán de az már az én hibám.:)