XJEn519AEL.png
  • Tinman #25
    Vááááháááá Liliana 4 elsőre!!!! :-D

    Eskü!!!

    Hogy jött össze?

    1. 1 db. land volt a kezdő kezemben, a többi varázslat és lény. Viszont abban bíztam, hogy majd jönnek a landek... hát nem nagyon jöttek.
    2. Goblinokkal lechipdmgeltem 14HP-ra, meg a goblinok nagy előnye, hogy egy 4/2-öt lazán elintéznek, hiszen a "sírból" visszanyúlva -1/-1-et nyomsz egy 2HP-s lényre amibe már beleverted, az biza 0, így a 4/2-öt leverni elég value volt, ezt 2x is sikerült megjátszani.
    3. Már a kezdő kezemben ott volt a nyerő a lap a Soulless One! Ez azt tudja, hogy a boardodon kint levő minionok ATK/HP értékét felveszi PLUSZ még az is beleszámít, amely zombik a graveyardba kerültek (+1/1-el darabja!), így 5-6. kör körül kint volt egy 7/7-es Soulless One-om!
    4. Innentől már csak idő kérdése volt, hogy nyerjek, mert a keze is elég üres lett Raven Man-nek, discardoltam is, sajnos 2x ő is, viszont nagy mák, hogy kiválaszthattam melyik kártyákimat engedem discardolni és bármit vihetett, de a MÁSIK Soulles One-t nem engedtem.
    5. Kitett még pár lényt, de a Soullessem már 10/10-en állt, így azt ugyan blokkolta, de bele is haltak a lényei... végül kitettem a második Soullest is és teljes kasza.

    Nagyon fasza menet volt :-)

    610G yeah! Sajna én még nem tudok nagyon dicsekedni összerakott dekkel, mert story módot akarom kivesézni, legyen sok gold és nyitok egyszerre egy csomót :-)