Aha, szóval a dúrva recesszió a helyes kifejezés arra, amikor elbaxom a költségvetést valami háborúra. Ezt megjegyzem és ezután ezt használom. Köszi!
Látom, csak igényled az oltást, ezért még az előző hsz-edhez írnám azt is, hogy persze a szemét russzkik direkt terveznek zárt nukleáris reaktort az felelőtlenség. Amikor az amcsik nyílt nukleáris hajtóművet (NERVA) az a környezettudatosság netovábbja. De a JIMO-ba is beleterveztek egy reaktort, amivel persze ők még nem rendelkeztek, de környezettudatos módon törölték a programot (nem azért mert háb... izé roppant súlyos recesszióba kerültek).
Szal én az elején mondtam, hogy ne jáccuk ezt a kinekazaapukája nagyobb játékot mert értelmetlen. Köszi.
Amúgy meg olthatsz itt ezerrel, de ha troll vagyok mifaszért nem alakalmazod velem szemben a trollok elleni egyetetlen hatékony módszert?! Tudod!? Ignore! Eccerűen nem kéne válaszolnod. Pont.
Azt se akard esetleg beadni, hogy a korrekt véleményeddel, izé a tényekkel véded az ifjúságot, mert rajtunk kívül itt már senkit nem érdekel ez a topik.
Aztán meg ha nagyon szemét akarok lenni megkérdezhetném, hogy mikor kaptál utoljára büntipontot és én mikor? Csak mert figyellek ám kispajtás, hogy miket szerncsétlenkedsz. De persze ez azt is jelenti, hogy nem nyomnak fel a vitapartnereim, mert ezexerint jobb érzékem van az iszapbírkózáshoz, hogy jobban megválogassam kivel megyek le és milyen szinten kutyába. Ezexerint te pont megfelelsz nekem.
És ezekután nyugodtan nyomjál fel, kíváncsi vagyok hogy sikerül-e kikönyörögni a bünti pontot. (Csak mert én simán felnyomhatnálak személyeskedésért, meg trágár beszédért, ha visszaolvasod amit írtál, de tudod nekem a te sértéseid semmit nem jelentenek).
;) Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2015.07.28. 13:33:07