Screenracer#104
És ki mondta, hogy az általad felsoroltaktól rossz a játék? Ezek a rossz játékból adódó következmények, következtetések.
Kivéve a WR duma, mert az csak a játékos adottságaitól függ. Szóval, ha valaki nem tud WR időt menni, az csak annyit jelent, hogy nem ő a legjobb az adott játékban, de ha azt magyarázza, hogy adott szimben egy bizonyos autó fullgáz-fék, semmi kihívás, akkor valószínűsíthető, hogy simán megy vele bármikor egy WR-t.
Ez a rész meg...
"Vannak tények, vannak tapasztalatok, van az amit a játék mutat. Semmi más nincs. Felőlem mutogathat bárki másokra, másra mert az adott címhez nem tud érdemben és behatóan hozzátenni. Nincs ezzel gond, én megértettem elsőre is hogy steamon le van potozva tehát nem jó eleve. Elsőre. Azóta 10szer le lett még írva, de ezzel az infóval én nem tudom mit kezdeni sem egy CARS, sem egy F1el szemben. Nekem van saját gépem, saját kormányom, saját játékom, saját tapasztalatom. Arról tudok mesélni, mutatni, bizonyítani, arról ami NÁLAM van.
Tudom ez fura dolog, de hát én ilyen maradi vagyok. Játékot sem yutubon játszom végig... hiába az a mai hóbort."
Ezeket a magad által felálított "tényeket" rajtad kívül senki se ismeri, téged se ismer senki és azt se, hogy milyen képességekkel rendelkezel.
Hogy mondjak is egy példát.
Lehet hogy egy focista a megyei osztályban népszerü és adott körülmények között jól focizik, de se az erőnléte, se a technikája, sőt már olyan korban is van, hogy soha nem fog az első osztályba kerülni, de a microkörnyezetében ő a csaszi. Számomra kábé ennyi jut eszembe erről az ámokfutásról amit itt, Laccooval összefanboykodtok. Az SG sztárjai. Na, csá. Részemről már kifulladt a téma. És már nem is főcímlapos, még az SG-n se. Utoljára szerkesztette: Screenracer, 2015.07.28. 08:32:06