ElNano#102
Meg kell nézni, hogy vezet. :) Az egyik videójában a 3. helyről indul és a 14. helyen ér célba egy kb. féltávos versenyen. :D A gép ellen… Teljesen bizonytalan, leesik az ívekről, nincs tempója, nem konstans. Abszolút a kocajátékos ismérvei. És el van ájulva attól, hogy milyen jó az AI, mert az simán elmegy mellette… Egy jobb játékos harcol is a pozíciókért, ő nem tud, tehát nem alakulnak ki olyan szituációk nála, amikor az AI-val komolyabban konfrontálódhatna – ha mégis, szinte mindig kontakt az eredmény… -, ezért azt hiszi, hogy ez így oké. Ráadásul olyan embert kritizál - VVV Alain – aki vele ellentétben egy ismert és elismert valaki, illetve minden téren sokkal jobb képességekkel rendelkezik. Vagyis besárgult. Nem kell adni a véleményére, ennyire egyszerű. (Egyébként pont olyan, mint a "liberális" banda: amíg igazat adsz nekem, addig jó arc vagy és tök demokratikus, ha viszont ellentétes véleményed van, akkor náci vagy és el kell törölni a föld színéről. :D)
A VVV videóban az input lag az valami félelmetes… Ahogy az is, hogy az AI a rajtnál kb. mindig kiforgatja a játékost… És persze a VVV videó alatti hozzászólók tömege (is) tök hülye, csak én vagyok helikopter tünet együttes áll fent. :) Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.07.28. 06:45:34